kókuszvirág cukor
A kókuszvirág cukor édesebbé teheti az életet!
A kókuszvirág cukor magas kálium, magnézium, cink, vas, B1, B2, B3, B6 és C vitamin tartalmáról híres és persze édesítő hatásáról, mely kiválóan érvényesíthető süteményekben, italokban, és különböző gasztronómiai fogásokban.
Kókuszcukor: az édes élet titka
A kókuszcukor vagy ahogyan sokan ismerik kókuszvirág cukor a kelet-ázsiai népek számára egyáltalán nem ismeretlen. Ezer éve alkalmazzák és előszeretettel fogyasztják, ám Európába s ezzel együtt hazánkba csak nem olyan régen érkezett meg.
Főszerepben a kókuszvirág cukor
A kókuszpálma még ki nem nyílt virágzatán egy óvatos metszést ejtenek az előállításban jártas szakemberek, amin keresztül a növény értékes, életadó nedve távozik.
Kókuszvirág cukor kalauz
A kókuszvirág cukor népszerűsége hazánkban most kezd növekedni. Nem azért nem kedveltebb ez a cukorfajta, mert gond lenne a felhasználásával, sőt.