Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Eper csokis kókuszos csomagolásban recept

Eper csokis kókuszos csomagolásban nyers vegán recept bulkshop plantbased növényi alapú    Eper csokis kókuszos csomagolásban nyers vegán recept bulkshop plantbased növényi alapú

Nyers vegán finomság

Gluténmentesen elkészíthető, vegán életmódba beilleszthető sütés nélkül készülő desszert.

bulkshop magyar vallalkozas
Igazán finom bundába rejtettük az epreket. Ráadásul sütnünk sem kellett, ami igazán nem hátrány a nyári melegben.


Ez a desszert elkészíthető más gyümölcsökkel is, nektarinnal, fél őszibarackkal, nagy szemű szőlővel, akár kompótkörtével is. Elkészítjük a bundáját és már csomagolhatjuk is. A hűtőben jól eláll, akár vendégváró meglepetés is lehet. Minden desszertgolyóba más-más tölteléket csomagolhatunk, lehet találgatni melyik mit rejt.

Ha továbbgondoljuk az „csomagolóanyagot”, nem is okvetlen kell bele kakaó, akkor világosabb színű, más megjelenésű és természetesen más ízélményt nyújtó desszertet kaphatunk.

Hozzávalók 8-10 darab golyóhoz

1 bögre (2,5 dl) almaszósz* / más cukrozatlan lekvár pl. epedzsem
1/4 bögre növényi szirup pl. agave, rizs, szőlőszirup
1/4 bögre kókuszliszt
1/4 bögre kakaó vagy több kókuszliszt (a kakaó el is maradhat)
1/4 bögre apróra vágott étcsokoládé / csokicsipsz
leheletnyi himalája só
8-10 szem eper
3 evőkanál eritritol a forgatáshoz (el is maradhat)

NÉZZ KÖRBE A WEBSHOPBAN (KATT IDE)»»»

 

Elkészítés

1. Az eperszemek kivételével a többi hozzávalóból keverjünk egy összeálló, jól formázható masszát.
2. Az eperszemeket csomagoljuk be a masszába.
3. Az elkészült golyókat helyezzük a hűtőszekrénybe 1 órára.
4. A lehűlt golyókat forgassuk meg őrölt eritritolban vagy más kedvünk szerinti cukorféleségben. Ez a művelet el is maradhat. Az eritritol kissé hűvös és különleges ízérzetet biztosít, édesít, viszont kalóriamentes, mi ezért döntöttünk mellette.

Megjegyzés:
* Az almaszószt mi magunk készítettük. 1 meghámozott almát apróra vagdaltunk, pillanat alatt felfőztük egy kevéske vízben és megturmixoltuk. Almaszósz a DM-ben olcsón, készen is kapható.

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház

Eper csokis kókuszos csomagolásban nyers vegán recept bulkshop plantbased növényi alapú

Eper csokis kókuszos csomagolásban nyers vegán recept bulkshop plantbased növényi alapú

Eper csokis kókuszos csomagolásban nyers vegán recept bulkshop plantbased növényi alapú

Eper csokis kókuszos csomagolásban nyers vegán recept bulkshop plantbased növényi alapú

A eper csokis kókuszos csomagolásban recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban.
 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: NYERS  |  édességek, desszertek 

 

bulkshop recept


                                                  TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA