Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
NaturPiac Vörös szőlőmag őrlemény 500g
1.150 Ft (906 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

NaturPiac Vörös szőlőmag őrlemény 500g

1.150 Ft (906 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
TÖBBET OLCSÓBBAN!
2 db vagy több
1.090 Ft / db
Átlagos értékelés: (2)
Elérhetőség: Raktáron

A szőlőmaglisztet természetes módon nyerik a szőlőmagból. Magas polifenol tartalma mellett, antioxidáns és lúgosító hatású.

Leírás

A szőlőmaglisztet vegyszermentesen nyerik ki a szőlőmagból és sokoldalúan felhasználható. A szőlőmagokból kisajtolják az olajat és a megmaradt masszát finom szemcsés lisztté őrlik, ami tökéletesen illik a korszerű étrendbe.
Jelentős mennyiségű a polifenol tartalma, ezáltal jó hatással lehet az érrendszerre, védhet a szabadgyökök káros hatásaitól.
Pozitív hatást gyakorol a szemre is. Antioxidáns, és lúgosító hatású.
A szőlőmagliszt további hasznos összetevői, a bioflavin, P-vitamin, a kálium, nátrium, kalcium, magnézium, vas, réz, molibdén, mangán a polifenolokkal együttműködve védik az idegrendszert is.

A szőlőmaglisztet leggyakrabban joghurtba, müzlibe, turmixba, italokba keverve fogyasztják, kenyérlisztbe is keverhető. Az íze semleges, ezért szinte bármibe tehetjük.

100 gramm szőlőmagliszt tápértéke:

Energia KJ-ban: 771    
Energia Kcal-ban: 187    
Zsír: 5g    
 - amelyből telített zsírsav: 1g    
Szénhidrát: 6g    
 - amelyből cukor: g    
Fehérje: 12g    
Só: g    



Cikkszám: 20119

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2017. 07. 01. -
Egy ideje már fontosnak tartom, hogy kizárólag olyan alapanyagok legyenek a konyhámban, amelyek nem tartalmaznak mesterséges összetevőket. Tudatosan kerülöm a finomított szénhidrátot, de a lisztes ételekről nem tudok lemondani. Többféle lisztfajtát próbáltam már a zabpehelyliszttől kezdve a tökmaglisztig, és így bukkantam rá erre a szőlőmaglisztre is. Az ára nem vészes, hiszen nagyon sokáig elég ez a kiszerelés. Minimális szénhidrát tartalma miatt azonnal elnyerte tetszésem, és ugyan színe eltérő a zabpehelyliszttől, de ezt már a tökmagliszt kapcsán is megszoktam, így nem okozott különösebb problémát a főzés során. Köszönöm, hogy kipróbálhattam, biztosan fogok még rendelni belőle!
2015. 09. 09. -
Én kb. 2 éve rendszeresen eszem. Sok jót olvastam róla és magam is megtapasztaltam. Viszér problémáim vannak és mióta fogyasztom ezek a fájdalmak tulajdonképpen meg is szűntek!!! Ha 1-2 nap nem veszem be és jelentkeznek a fájdalmak, 1 kiskanálnyit beveszek (vízzel, vagy joghurtba keverve) 1 órán belül megszünnek a fájdalmaim. Már többször tapasztaltam ezt, így egészen biztos a szőlőmagtól nyugszik meg a lábam. Nagyon hatásosnak tartom, így mindenképp ajánlom ezen problémákra. Arról nem beszélve, hogy egyébként is roppant egészséges.