Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Tortillák és chipsek

Magkréker kesukrémmel recept

Magkréker kesukrémmel recept bulkshop vegán plantbased növényi alapú    Magkréker kesukrémmel recept bulkshop vegán plantbased növényi alapú

Magos kréker ízgazdag kesukrémmel

Gluténmentesen elkészíthető, vegán életmódba beilleszthető sós kréker.

Tortilla algás töltelékkel recept

   
Vegán parti falat, vendégváró, uzsonna vagy tízórai, könnyű vacsora. 
Mi lehet finomabb egy töltelékkel busásan megpakolt, szaftos, puha tortillánál. A képen látható tekercsek töltelékét algával ízesítettük. Szelíd, mégis határozott ízű, különleges, nem mindennapi, kézbe fogható, különféle szószokkal tovább ízesíthető.

Tortilla és chips quinoából recept

   
Vegán, gluténmentesen elkészíthető. 
Ehetjük köretként, csomagolhatunk bele zöldségeket, mártogathatjuk, levesek, főzelékek mellé is kitűnő, olyan ízű és jellegű, mint az indiai lapos kenyerek (NAAN kenyerek).

Csicseris, zabpehelyhes chips, spenótos növényi krémsajttal recept

   
Ebben a receptben a címben szereplő chipset és a krémsajtot társítottuk, de tulajdonképpen mindkét étel önállóan, más ételekkel kombinálva is fogyasztható.

Mexikói spenótos tortilla és chips gluténmentes, vegán változatban recept

   
A tortillák a mexikói konyha kedvencei, igen elterjedtek a világon. Nálunk is minden nagyobb áruházban kaphatók előre elkészített, csak töltésre váró lapok, a gyorsbüfék, vásárok, népünnepélyek igen kedvelt gyors étele.

Lenmagos és spenótos tortillachips recept

   
A tortillachipsek tésztája és elkészítésének módja szinte azonos a tortillák receptjével, készítési módjával, csak ezek nem serpenyőben, hanem a sütőben 100 fokos hőmérsékleten „száradnak” meg. A legkitűnőbb mártogatós, vendégváró „rágcsa” készülhet belőlük, annyira finomak, hogy mindig pillanatok alatt elfogynak, nem lehet belőlük eleget készíteni.

Csicseriborsólisztből készült tortillachips kétféle változatban recept

   
Ez egy nagyon olcsó és szuper egészséges változata/alternatívája a chipseknek, mártogatósoknak, ropogtatósoknak, könnyű, ízletes vendégváróknak.

Feltekerhető, vegán, gluténmentes, szuper olcsó lentortilla recept

   
Ez a lentortilla a képeken palacsintának néz ki, de nem az, más ugyanis a konzisztenciája. A tortillához is csak annyi köze van, hogy mindenféle adalékanyag nélkül jól feltekerhető, bármivel tölthető, hiszen az „igazi” tortilla egy speciális kukoricalisztből készül, ami viszont nehezen, kevés helyen kapható.