Leírás
Udon tészta AYUKO 200g
Az Udon tészta hagyományos japán tészta, amelyet gyakran használnak levesek, tálak és más egzotikus ételek alapanyagaként. A vastag, puha tészta megfogja az ízeket, és tökéletesen kiegészíti a szaftos ételeket, friss zöldségeket és gazdag szószokat.
Az Udon tészta jellemzői
Az Udon tészta ideális választás mindazoknak, akik szeretnék felfedezni a japán konyha ízeit. A legfinomabb minőségű búzalisztből készül, és hosszú, vastag tésztacsíkokat alkot, amelyek selymesen simák és könnyen főzhetőek. Az Udon tészta hagyományos japán tészta, amelyet gyakran használnak levesek, tálak és más egzotikus ételek alapanyagaként. A vastag, puha tészta megfogja az ízeket, és tökéletesen kiegészíti a szaftos ételeket, friss zöldségeket és gazdag szószokat.
AZ UDON TÉSZTA JELLEMZŐI
• Japán tésztakülönlegesség
Az Udon tészta fogyasztása
Elkészítési javaslat: forraljunk fel 2 liter vizet, majd tegyük bele a tésztát. Fedő alatt főzzük 2-3 percig, amíg megpuhul. Öblítsük és szűrjük le. Fogyasszuk levesekhez és más ételekhez ízlés szerint.
Az Udon tészta összetétele
Összetevők: víz, búzaliszt (27%), tápióka keményítő, só, búzaglutén (glutén), sűrítőanyag: nátrium-alginát.
Cikkszám: 22449Paraméterek
TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT | |
100g Udon tészta tápértéke | |
Energia KJ-ban | 626 |
Energia Kcal-ban | 150 |
Zsír | 0,4g |
- amelyből telített zsírsav | 0g |
Szénhidrát | 32g |
- amelyből cukor | 0,9g |
Fehérje | 4,8g |
Só | 0,15g |