Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
AYUKO Udon tészta 200g előfőzött
530 Ft (417 Ft + ÁFA )

AYUKO Udon tészta 200g előfőzött

530 Ft (417 Ft + ÁFA )
Egységár: 2,94 Ft/gramm
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Az Udon tészta búzalisztből készült vastag tészta, köret, hagyományos japán tészta, amelyet gyakran használnak levesek, tálak és más egzotikus ételek alapanyagaként. A vastag, puha tészta megfogja az ízeket, és tökéletesen kiegészíti a szaftos ételeket, friss zöldségeket és gazdag szószokat.

Leírás

Udon tészta AYUKO 200g 

Az Udon tészta hagyományos japán tészta, amelyet gyakran használnak levesek, tálak és más egzotikus ételek alapanyagaként. A vastag, puha tészta megfogja az ízeket, és tökéletesen kiegészíti a szaftos ételeket, friss zöldségeket és gazdag szószokat.

Az Udon tészta jellemzői

Az Udon tészta ideális választás mindazoknak, akik szeretnék felfedezni a japán konyha ízeit. A legfinomabb minőségű búzalisztből készül, és hosszú, vastag tésztacsíkokat alkot, amelyek selymesen simák és könnyen főzhetőek. Az Udon tészta hagyományos japán tészta, amelyet gyakran használnak levesek, tálak és más egzotikus ételek alapanyagaként. A vastag, puha tészta megfogja az ízeket, és tökéletesen kiegészíti a szaftos ételeket, friss zöldségeket és gazdag szószokat.



AZ UDON TÉSZTA JELLEMZŐI


• Japán tésztakülönlegesség
• Levesekhez és más ételekhez is felhasználható
• A legfinomabb minőségű búzalisztből készül
• Hosszú, vastag tésztacsíkokat alkot
• Selymesen simák és könnyen főzhető
• A vastag, puha tészta megfogja az ízeket
• Fehérjeforrás
• Előfőzött
 


Az Udon tészta fogyasztása

Elkészítési javaslat: forraljunk fel 2 liter vizet, majd tegyük bele a tésztát. Fedő alatt főzzük 2-3 percig, amíg megpuhul. Öblítsük és szűrjük le. Fogyasszuk levesekhez és más ételekhez ízlés szerint.

Az Udon tészta összetétele

Összetevők: víz, búzaliszt (27%), tápióka keményítő, só, búzaglutén (glutén), sűrítőanyag: nátrium-alginát.

Cikkszám: 22449

Paraméterek

TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT
100g Udon tészta tápértéke  
Energia KJ-ban 626
Energia Kcal-ban 150
Zsír 0,4g
 - amelyből telített zsírsav 0g
Szénhidrát 32g
 - amelyből cukor 0,9g
Fehérje 4,8g
0,15g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.