Leírás
Udon tészta AYUKO 300g
Az Udon tészta hagyományos japán tészta, amelyet gyakran használnak levesek, tálak és más egzotikus ételek alapanyagaként. A vastag, puha tészta megfogja az ízeket, és tökéletesen kiegészíti a szaftos ételeket, friss zöldségeket és gazdag szószokat.
Az Udon tészta előnyei
Az Udon tészta ideális választás mindazoknak, akik szeretnék felfedezni a japán konyha ízeit. A legfinomabb minőségű búzalisztből készül, és hosszú, vastag tésztacsíkokat alkot, amelyek selymesen simák és könnyen főzhetőek. Az Udon tészta hagyományos japán tészta, amelyet gyakran használnak levesek, tálak és más egzotikus ételek alapanyagaként. A vastag, puha tészta megfogja az ízeket, és tökéletesen kiegészíti a szaftos ételeket, friss zöldségeket és gazdag szószokat.
AZ UDON TÉSZTA ELŐNYEI
• Japán tésztakülönlegesség
Az Udon tészta fogyasztása
Elkészítési javaslat: tegyük a tésztát forrásban lévő vízbe. Főzzük 3-5 percig, hogy megpuhuljon, majd öblítsük és szűrjük le. Fogyasszuk levesekhez és más ételekhez.
Az Udon tészta összetétele
Összetevők: búzaliszt (glutén), víz, só.
Nyomokban tartalmazhat zabot és tojást.
Cikkszám: 24323Paraméterek
TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT | |
100g Udon tészta tápértéke | |
Energia KJ-ban | 1529 |
Energia Kcal-ban | 365 |
Zsír | 1,4g |
- amelyből telített zsírsav | 0,5g |
Szénhidrát | 75g |
- amelyből cukor | 3,5g |
Fehérje | 12g |
Só | 0,9g |