Leírás
Falafel fasírtpor 200g, Ataisz
Különleges és ízletes... Tradicionális receptúra alapján összeállított fasírtpor különlegesség.
Elkészítése:
A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6-8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük. Salátával vagy körettel, forrón fogyasztjuk.
Nem tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.
Allergén információ:
A termék búzát tartalmaz. Zabot, szezámmagot és zellert is feldolgozó üzemben készült.
100g fasírtpor tápanyagtartalma
Energiatartalom: 1300,29 KJ / 310,62 kcalZsír: 6,96 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,15 g
Szénhidrát: 49,12
- amelyből cukrok: 2,14 g
Fehérje: 16,73 g
Só: 3,13 g
Összetevők:
csicseriborsóliszt, búzaliszt, zabkorpa, morzsa, őrölt fűszerek változó arányban (római kömény, petrezselyem, majoranna, koriander, vöröshagyma, paprika, fokhagyma és tengeri só (EU)).
Receptek falafel fasírtporral
Jóféle magvakkal töltött ünnepi rolád avagy töltött fasírtRAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST Értesítés