Leírás
Kolbász fűszerkeverék
A kolbász fűszerkeverék felhasználásával a növényi étrenden élők vagy arra áttérők sem kell lemondjanak - a korábban megszokott - kolbászos ízvilágról. A vegán összetevők kitűnően ízesíthetők a fűszerkeverékkel, és finom, harmonikus ízvilágot teremthetünk
Kedvező hatása
Az összetevői között jó hatású fűszerek szerepelnek, mint a fokhagyma, feketebors. A feketebors jó a gyomornak, segíti az emésztést, gyorsítja az anyagcserét. Antibakteriális hatású, méregtelenítő és kiváló antioxidáns. A fokhagyma por segíthet az egészséges erek és vérnyomás fenntartásában, segíti az emésztést, fokozza az epe- és májműködést, bélfertőtlenítő hatású.
JÓTÉKONY HATÁSAI / ELŐNYEI
• Teljesen vegán
Mihez használjuk a kolbász fűszerkeveréket
A növényi konyha finom ízesítője, melyet bármilyen növényi keverékhez használhatunk, amelynek kolbászos ízvilágot szeretnénk kölcsönözni, hogy vegán kolbászokat készítsünk.
Felhasználási javaslat: 2kg húshoz, húskeverékhez, növényi keverékhez való fűszerkeverék.
Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.
A kolbász fűszerkeverék összetevői
Tengeri só, fűszerpaprika, fokhagyma, fűszerkömény, feketebors, fűszerek.
A termék allergéneket (mustárt, szezámmagot, zellert, mogyoróféléket, glutént) feldolgozó üzemben készült.