Leírás
A vöröshagyma por jellemzői

A vöröshagyma por kíméletes szárítással készült, melynek során a készítmény megőrizte eredeti színét, illatát illetve ízvilágát, a vöröshagyma hatóanyagai biológiailag aktívak maradtak és szerves kötésben az egészségünk szolgálatába állnak.A vöröshagyma tartalmaz A-, B-,C- és E-vitamint, valamint folsav, nátrium, kálium, vas tartalma is magas, de más ásványi anyagokban is bővelkedik. A hagymában egy igen erős antioxidáns is fellelhető, a kvercetin nevű flavonoid, ami segíthet a rákmegelőzésben.
A vöröshagyma por hatása
A vöröshagyma támogatja a zsíranyagcserét, optimalizálja a koleszterinszintet és a vörös vérsejtek egészségéhez is hozzájárul.
Részt vesz az egészséges vércukorszint fenntartásában.

Magas rosttartalma miatt az emésztési problémákkal küzdőknek is segítség lehet.
A vöröshagyma por felhasználása
Felhasználható minden olyan étel készítéséhez, amelyhez egyébként nyers vöröshagymát szokás használni.100g vöröshagyma por kb. 80 dkg nyers vöröshagymának felel meg, illata, zamata szinte megegyezik a friss vöröshagymáéval.
Receptek vöröshagyma porral

Fűszeres tofukolbászok gluténmentes bagettel Shirataki tészta gombás jackfruittal vagy jackfruit curryvel
Egyszerű tofuétel baconos szószban sütve
Jackfruittal töltött ravioli
A termék nyomokban glutént, mustárt, zellert, kén-dioxidot tartalmazhat.
Cikkszám: 22336
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.