Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Burgonyapehely 500g
1.460 Ft
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
Termék címkék:
fehérjeforrás

Burgonyapehely 500g

1.460 Ft
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

A burgonyapehely finom lemezes szerkezetű, enyhén sárgás színű konyhai alapanyag, melyet többféle étel elkészítéséhez használhatunk.

Leírás

Burgonyapehely 500g 

A burgonyapehely finom lemezes szerkezetű, enyhén sárgás színű konyhai alapanyag, melyet többféle étel elkészítéséhez használhatunk.

A burgonyapehely előnyei

Többféle étel elkészítéséhez használhatunk. Minőségét igen sokáig megőrzi. Felhasználható kenyérsütéshez, burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, alkalmazható különböző ételek sűrítéséhez vagy tészták lazításához is. Vegán, alacsony zsír- és cukortartalmú. Fehérjeforrás.



A BURGONYAPEHELY ELŐNYEI


• Többféle étel elkészítéséhez
• Minőségét hosszan megőrzi
Vegán
• Zsírszegény
• Alacsony cukortartalmú
• Fehérjeforrás
 


A burgonyapehely fogyasztása

Elkészítési javaslat: burgonyapüré készítéséhez 250g burgonyapehelyhez adjunk fél liter meleg, sós vizet, ízlés szerint vajat vagy margarint, majd keverjünk hozzá fél liter hideg tejet.

Tört burgonya: langyos víz hozzáadásával azonnal tört krumplit készíthetünk, mely révén időt spórolhatunk meg.

Pogácsa, krokett, gombócok: a burgonyapehellyel kiválthatjuk a natúr főtt, áttört burgonyát ezen ételek elkészítésénél.

Ételek sűrítése: leveseket vagy főzelékeket sűríthetünk vele. A főzés vége felé adjunk 1-2 evőkanálnyit a sűrítendő ételhez, majd pár perc további főzés mellett keverjük el. A pehely ezalatt feloldódik és megduzzad, az étel csomómentes lesz.

Ételek lazítása: Kelt házi kenyerek vagy péksütemények szerkezetének lazításához használhatjuk. 50 dkg liszthez adjunk 2-4 evőkanál burgonyapelyhet, majd készítsük el a szokásos módon.

A Burgonyapehely összetétele

Összetevők: 100% burgonya

Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.

Cikkszám: 24327

Paraméterek

TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT
100g burgonyapehely tápértéke  
Energia KJ-ban 1417
Energia Kcal-ban 338
Zsír 0,3g
 - amelyből telített zsírsav 0,1g
Szénhidrát 72,7g
 - amelyből cukor 1,7g
Fehérje 10,6g
0,2g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.