Leírás
Dr. Steinberger aszaltszilvalé - jóízű feltöltődés
Dr. Steinberger aszalszilvalé magas minőséget képvisel Németországból. Jóízű és zamatos. A szilva gazdag tápanyagforrás, fogyasztása jó hatással van szervezetünkre, főleg az emésztésre. A kíméletes feldolgozással készült direktlé megőrzi a természetes nyersanyagok értékeit. A gondosan válogatott szilvákat azonnal az érés után hagyományos módszerrel, kén alkalmazása nélkül megszárítják, majd további feldolgozás után tartalmas, gyümölcsös italként kíméletesen letöltik.
A Dr. Steinberger aszaltszilvalé kedvező hatása
Az aszaltszilvalé hatékonyan és természetes módon segíti az emésztést. Egy-egy pohár reggel és este kíméletesen megkönnyíti az emésztést nehezebb ételek fogyasztása, illetve mozgáshiány esetén. Az aszalt szilva gazdagon tartalmaz A-, B- és C-vitamint. Bővelkedik cinkben, ami nélkülözhetetlen a hormonháztartás és a bőr egészsége védelmében. Igen magas a kálium-, kalcium- , foszfor- és magnéziumtartalma. Rostokban igen gazdag, ennek eredményeként kiváló emésztésserkentő. Segíthet megakadályozni vagy enyhíteni a székrekedést. Az aszalt szilva kiváló immunerősítő, védi a sejteket, erősíti a csontokat, jótékonyan hat a memóriára, lúgosít.
Gazdagon tartalmaz antioxidánsokat. Regenerál és szebbé teszti a bőrt. Nemcsak táplál, de egészségünknek is jót tesz. Támogathatja a máj működését, segíthet a máj megbetegedéseinek elkerülésében.
A DR. STEINBERGER ASZALTSZILVALÉ JÓTÉKONY HATÁSAI
• Német minőség
A Dr. Steinberger aszaltszilvalé fogyasztása
Fogyasztási javaslat: egyéni szükséglet szerint
A Dr. Steinberger aszaltszilvalé összetétele
Összetevők: víz, aszaltszilva (50%)
Paraméterek
Vegán | Vegán |
Az aszaltszilvalé átlagos tápértéke 100ml-ben | |
Energia | 305 kJ (72 kcal) |
Zsír | <0,5 g |
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát | 17 g |
amelyből cukrok | 14 g |
Rost | <0,5 g |
Fehérje | <0,5 g |
Só | 0,08 g |