Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

A sószóró célkeresztjében a himalája só ár

Vajon magas vagy alacsony a himalája só ára? Nos, ha annak fényében kérdezed ezt, hogy mennyit ér, vagyis mekkora az értéke, akkor nagyjából megfizethetetlen. 

Márpedig egy összeg önmagában nem árul el semmit az érintett termékről, kizárólag akkor állhat össze a teljes kép, ha az értéket is az adat mellé veszed, mint jó viszonyítási alapot, amire támaszkodni lehet. A só életünk szerves része. Nem nélkülözhetjük az ételeinkből, de nem száműzhetjük sem a tengereinkből, sem a szárazföldjeinkről, sem a saját vérünkből.

Az azonban korántsem mindegy, hogy milyen minőségű alapanyaggal ízesítjük a fogásainkat, vagyis hogy milyen sóval tápláljuk szervezetünket. A só vízmegkötő képességéről nyilván te is sokat hallottál. Az erőteljes ízvilágú ételek elfogyasztásánál nem ritka a szomjúság érzet, ami nagyjából annak köszönhető, hogy a falatozás során, a testbe bevitt só felszívja a vizet, ami azonnali pótlásra szorul. Ám egy percig se gondold azt, hogy a hiányában zökkenőmentes az élet, ugyanis a jelenléte nélkül összeomlik a szervezet működése: az ionháztartás egyensúlyának felborulása egy szinten túl az élettel nem összeegyeztethető. A minőség szem előtt tartása elsőbbséget élvez akkor, ha számodra nemcsak a sós ízvilág, hanem egészséged állapota is lényeges. Hogy mi van az egyszerű asztali sóban? Megannyi adalék, melyek gyakorlatilag méreggé teszik a szervezet számára. Nem véletlen, hogy sokan a hagyományos konyhasót a három fehér méreg közé sorolják, társítva a cukorhoz és a liszthez. Pénztárcád barátja a himalája só ára!

Az egészségnek ára van, tartja a régi mondás, ám ha úgy határoztál, hogy eleged van a kártékony alapanyagokból, itt az ideje új alapokra helyezned táplálkozásodat, életedet, akkor nem kell feláldoznod félretett pénzedet! Mi sem jobb példa erre, mint a himalája só ára, mely kedvező voltának köszönhetően haladéktalanul, és gördülékenyen átveheti a főszerepet mindennapjaidban, s persze a konyhádban. A tiszta, adalékoktól teljes egészében mentes alternatíva karakterisztikus ízvilággal rendelkezik, s alkalmazása roppant kiadós, ugyanis az ízletes fogások elkészítéséhez nem kell marokszámra felhasználnod belőle.