Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Csicseriborsó konzerv jó, ha mindig van az éléskamrádban!

A csicseriborsó konzerv az a konyhai alapanyag, amit egyszerűen nem érdemes nélkülöznöd a kamrád polcáról. Legnagyobb előnye, hogy felbontás után már használhatod is, leöblítve róla a vizet. 

Nem kell beáztatnod, megfőznöd, bajlódnod vele, hanem nyomban a lábasba vagy tepsibe teheted, annak megfelelően, hogy éppen milyen gasztronómiai kirándulásra készülsz. A csicseriborsó magas fehérjetartalma miatt tökéletes húshelyettesítő, nem véletlen, hogy a vegetáriánusok és vegánok étkezésében főszerepet játszik.

Mindennek tetejében sokoldalúan felhasználható: a hagyományos, sós ízvilágú étkeken kívül mennyei édességek például csokoládékrém varázsolható belőle. Folsav, karotin és B vitamin tartalma kimagasló. Alacsony glikémiás indexének köszönhetően cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Szuperélelmiszerként érdemes élni a benne megtestesülő előnyökkel, s ebben abszolút támogathat ízletessége, könnyű használhatósága. A csicseriborsó héja megpuhulás után fóliaszerű rétegben válik le. Ha úgy tartja kedved ezt el is távolíthatod, de meg is hagyhatod. A konzerv kiszerelés az év egészében elérhető, gyors alternatívaként szolgálva, hogyha éppen nem tudod mi finomat főzz. 

A hüvelyesekre jellemző beáztatás, hosszadalmas főzés így elkerülhető, amivel további időt takaríthatsz meg. A csicseriborsó konzerv semmilyen plusz adalékanyagot nem tartalmaz, így maradéktalanul biztos lehetsz kifogástalan minőségében. Proteintartalmán kívül szénhidrátokban is dúskál, ám ezek lassan felszívódó, összetett variációk, amik támogatják a vércukor szint stabilitását és megakadályozzák a heves inzulin választ. Többek között ezért is kiváló diétás alapanyag.