Leírás
A folyékony füst felhasználása
Természetes folyékony füst: alkalmas az ételek füstös faszenes ízét, illatát produkálni konyhai körülmények között. Nem kell várni a nyári kerti grillezésre, egész évben használható.
A folyékony füst felhasználható:
szabadtéri vagy konyhai rostonsütéshez, zöldségekhez, mártásokhoz, lángoshoz, pizzákhoz és salátákhoz.Pácolás folyékony füsttel
Pácolás: 1 rész folyékony füstöt keverjünk el 2 rész vízzel, majd 20-30 percig pácoljuk a húsokat.A termék semmilyen káros összetevőt nem tartalmaz, a vegetáriánus konyha tökéletes kiegészítője.
Tofu szalonnás szendvics - folyékony füsttel
Receptek folyékony füsttel
Shirataki tészta gombás jackfruittal vagy jackfruit curryvelEgyszerű tofuétel baconos szószban sütve
Jóféle magvakkal töltött ünnepi rolád avagy töltött fasírt
Feketebab-gombócok
RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST Kosárba
TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA
Vélemények
2 értékelés
Írja meg véleményét!
2022. 02. 06.
-
Márta
Babfőzelékhez, lencsefőzelékhez ezt használom. Isteni finom.
2022. 02. 06.
-
Bíborka
Kipróbáltam, nagyon finom füstös ízt varázsol.