Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Tormakrém recept

   
Akár növényi, akár füstölt húsból készülő sonkát eszünk Húsvétkor, ez a tormakrém jól jön majd hozzá, de kutyaközönséges hétköznapokon is, szendvicskrémként szeretni fogjuk.

bulkshop magyar vallalkozas
A torma egészségre gyakorolt jótékony hatásáról kötetnyi
 cikket lehet olvasni az interneten.
Röviden, összefoglalóan például itt olvashatunk róla: http://www.hazipatika.com/eletmod/termeszetes_gyogymodok/cikkek/torma_a_virusolo/20080111075421
Fogyasszuk hát gyakran. Készítsétek el ezt a hűtőben jól tárolható, nem romlékony krémet és szendvicsetekben vigyétek magatokkal akár a munkahelyetekre is.
 

Hozzávalók 4 dl-nyi tormakrémhez

1 nagyobb reszelt torma
2 evőkanál kókuszzsír
1 dl növényi olaj pl. szőlőmag, olíva
1/2 evőkanál kukoricakeményítő / más keményítő
1 dl növényi tej / víz

1 facsarásnyi citrom

(Az általunk felhasznált alapanyagok alapvetően gluténmentesek, de a gluténintoleranciával küzdők minden esetben olvassák el a hozzávalók csomagolásán található információkat is.)

nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»

 

A tormakrém elkészítése

1. 1 dl-nyi növényi tejben vagy egyszerűen vízben főzzük fel a simára kevert keményítőt. Hagyjuk kihűlni.
2. A kókuszzsírhoz (nem felolvasztott) egy keverőgép vagy gyors keverés segítségével apródonként adagolva, hozzákeverjük az étolajat. Habkönnyű, laza szerkezetű kókuszmargarint kapunk. A kókuszmargarin, ha megsózzuk, kenyérre kenve már önmagában is finom.
3. A kókuszmargarinhoz keverjük a sót.
4. A sós kókuszmargarinhoz keverjük hozzá a kihűlt keményítős masszát. A krém keményítő nélkül is nagyon finom és jól használható, de a keményítőtől lesz igazán könnyű, sima, krémszerű.
5. A legvégén keverjük bele a reszelt tormát és egy facsarásnyi citromot.

Bulkpraktika: A fent leírt módon kimondottan erőteljes ízű, mondhatni erős tormakrémet kapunk. Ha kevésbé csípősre szeretnénk a krémet, a reszelt tormát 2-3 evőkanál vízzel melegítsük/forrósítsuk fel és hagyjuk állni, amíg kihűl, utána keverjük a kókuszmargarinhoz, így jelentősen veszít az erejéből.

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház



 

A tormakrém recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban.

TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: levesek  |  Pizzák  

 

bulkshop recept


                                                                                      TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA