Leírás
Selyemtofu
A selyemtofu krémes, selymes textúrával rendelkezik. Kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz, növényi fehérjeforrás. Semleges íze révén sokoldalúan felhasználható. A japán konyhában használják levesekbe, vagy kevés szójaszósszal fogyasztják. Felhasználható különböző tejtermékek, tejszín, joghurt vagy tejföl helyettesítésére. Használják desszertekhez és különféle pékárukhoz is.
A selyemtofu előnyei
A selyemtofut finom, krémes és selymes állaga és semleges íze teszi különösen sokoldalúvá. Felhasználhatjuk levesekbe, vagy fogyaszthatjuk kevés szójaszósszal, helyettesíthetünk vele különböző tejtermékeket, vagy készíthetünk vele desszerteket és különféle pékárukat is.
A SELYEMTOFU ELŐNYEI
• Selymes, krémes állagú
A selyemtofu fogyasztása
Fogyasztási javaslat: a selyemtofut saláták, tésztafélék, csőben sült ételek hozzávalójaként vagy akár önmagában is fogyaszthatjuk.
A selyemtofu összetétele
Összetevők: víz, szójabab (szója), természetes savszabályozó (E575), kalcium-klorid (E509)
Cikkszám: 22450
Paraméterek
Vegán | Vegán |
TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT | |
100g Mori-Nu Selyemtofu, puha tápértéke | |
Energia KJ-ban | 218 |
Energia Kcal-ban | 52 |
Zsír | 2,5g |
- amelyből telített zsírsav | 0,5g |
Szénhidrát | 1,1g |
- amelyből cukor | 0,8g |
Fehérje | 5,8g |
Só | 0,01g |