Leírás
A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok (vitaminok és nyomelemek), melyek hasznosak szervezetünk számára, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését. A finomítatlan nádcukor megemésztése tehát egyrészt nem terheli le a szervezetet, másrészt a szénhidrátokon túl más hasznos tápanyagokkal is szolgál a szervezet számára.
A fehércukor ezzel szemben egy olyan természetellenesen tömény, színtiszta szénhidrát, melynek megemésztése jelentős tehertétel az emberi szervezet számára, miközben feldolgozásához egyéb tápanyagokat is el kell vonnia a szervezetnek valahonnan (pl. B-vitaminokat és kalciumot).
A nádcukor tehát egy egészségesebb alternatíva.
A nádcukor felhasználása
A nádcukornak a fehércukorhoz képest természetesebb, kicsit lágyabb, enyhén karamellás íze van. Használhatjuk süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehércukrot adtunk volna!
A termék gabonát, dióféléket és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.
Cikkszám: 560036
Paraméterek
Vegán | Vegán |
Receptek
Receptek nádcukorral

EperdzsemZabpehelyalapú nutellaszelet
15 perces gesztenyekeksz
Zabfalatok
Alma- vagy más gyümölcsleves
Sütőben sült kürtőskalács
Aranygaluska banánvirágpudinggal
Csokis keksz sütés nélkül
Sütőtökös csokoládés puding
Egyszerű zabmuffin mangókrémmel
Fekete rizspuding
Diótorta
Feketebab-gombócok