Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Rizspapír 19cm, négyzet 500g
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Rizspapír 19cm, négyzet 500g

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
TÖBBET OLCSÓBBAN!
2 db vagy több
1.855 Ft / db
Átlagos értékelés: 1
Elérhetőség: Raktáron

Rizspapír összetevők: tápióka keményítő, rizsliszt, só.



 

Leírás

Ehető rizspapír

Tavaszi és nyári tekercs elkészítéséhez vagy amihez szeretnéd.
Fehér rizslisztből, tápiókalisztből, sóból és vízből áll, ezért a gluténérzékenyek is bátran használhatják.
A tápiókaliszttől a rizspapír ragadós és lágy lesz. Szárazon, ropogós és törékeny állapotban árusítják.
Forró vízbe rakva válik puhává és formázhatóvá.
Csak annyi lapot nedvesítsünk be, amennyit felhasználunk.
Ha a lap nem elég lágy, várni kell egy kis időt amíg megpuhul. Ha kiszáradt, és nem hajlik vagyis könnyen törik, kézzel kell benedvesíteni kissé. Sütéskor meg kell várni, amíg feljön az olaj felszínére és úgy megfordítani (figyeljünk sütés közben, hogy ne érjenek egymáshoz a tekercsek mert összeragadnak).

Összetevők: tápióka keményítő, rizsliszt 16%, só
 

Vegán szamósza rizspapírból - rövid recept videó

 

 

Rizspapír bacon - rövid recept videó

További receptek rizspapírral rizspapír bulkshop

Tavaszi tekercs
 






Cikkszám: 20943

Paraméterek

TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT
100g rizspapír tápértéke  
Energia KJ-ban 1405
Energia Kcal-ban 336
Zsír 0,2g
 - amelyből telített zsírsav 0,1g
Szénhidrát 84g
 - amelyből cukor 2,5g
Fehérje 0,7g
1,8g

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 03. 10. -
Zöldséges tekercshez nagyon jól használható.