Leírás
A rizskrém felhasználása és jellemzői

A rizskrém felhasználása megegyezik a hagyományos tejszínnel, használható hideg és meleg ételeknél. Ajánljuk desszertekhez, gyümölcsökhöz, szószokhoz, zöldségekhez stb. A növényi tejszín jó alternatíva a tej, laktóz, gluténérzékenyek és a diétázok számára. A növényi összetételéből adódóan könnyű és ízletes nem terheli meg az emésztőrendszerünket.
A rizskrém összetevői: forrásvíz, olasz rizs (30%), napraforgó olaj. Sűrítőanyagok: szentjánoskenyér-liszt, karragén, tengeri só.
Receptek rizskrém felhasználásával
Tahinikrém zabropogóssal
Csokoládéval töltött kölesgombóc
Házi készítésű rizskrém
Növényi sajtkrém variációk
RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST Kosárba

TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA
cikkszám: 20300
Paraméterek
Vegán | Vegán |