Leírás
AYUKO szójaszósz 150ml
Az AYUKO szójaszósz ételízesítőként használt minőségi szósz, melynek fő alapanyaga a szójabab. Az ázsiai konyha egyik alapvető ételízesítője, amit főzéshez és sütéshez használnak, mártásokhoz, illetve marináláshoz is alkalmaznak.
Az AYUKO szójaszósz előnyei
A szójaszósz ételízesítőként használt szósz, melynek fő alapanyaga a szójabab. Az ázsiai konyha egyik alapvető ételízesítője, amit főzéshez és sütéshez használnak, mártásokhoz, illetve marináláshoz is alkalmaznak. Lehetnek világosabb vagy sötétebb színűek, a világosak sósabbak és könnyebbek, a sötétebb változatok gazdagabbak, sűrűbb textúrájúak. A japán konyha fontos alapanyaga a szójaszósz. Ayuko minőség.
AZ AYUKO SZÓJASZÓSZ ELŐNYEI ELŐNYEI
• Ételízesítő
Az AYUKO szójaszósz fogyasztása
Fogyasztási javaslat: használjuk ízesítésre, ízlésünk szerint.
Felbontás után tároljuk hűtőben, és 30 napon belül fogyasszuk el.
Az AYUKO szójaszósz összetétele
Összetevők: víz, szójabab (20%), só, búzaliszt, ízfokozó: E621, tartósítószer: E202.
Cikkszám: 22365
Paraméterek
TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT | |
100g AYUKO szójaszósz tápértéke | |
Energia KJ-ban | 73 |
Energia Kcal-ban | 17 |
Zsír | 0g |
- amelyből telített zsírsav | 0g |
Szénhidrát | 2g |
- amelyből cukor | 0,3g |
Fehérje | 2,3g |
Só | 17g |