Leírás
Dennree bio céklalé - jóízű feltöltődés
A Dennre bio céklalé ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó céklából készül, és egy igazán jó ízű zöldséglé.
A bio céklalé kedvező hatása
A cékla gazdag tápanyagforrás így fogyasztása kifejezetten jótékony hatással van szervezetünkre, emellett kifejezetten tápláló. Sok antioxidánst tartalmaz, így védi a sejteket a szabad-gyökök károsító hatásától. Antioxidáns hatását növeli a béta-karotin, a flavonoidok, és a cékla vörös színét adó betalain. Immunerősítő hatással is rendelkezik, segíti a szervezet védekezését vírusok és baktériumok ellen. Támogatja a máj, az epe és a vese működését. Értisztító hatása segít a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében. A cékla sok vitamint tartalmaz, A, B1, B2, B6, folsavat, C vitamint, emellett számos ásványi anyagot: vasat, kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, rezet, nátriumot, káliumot, foszfort, jódot, bórt, mangánt, lítiumot. Valóságos vitamin és ásványi anyag bomba. Növeli a szervezet energiaszintjét, kitűnő vitalizáló.
A BIO CÉKLALÉ JÓTÉKONY HATÁSAI
• Bio
A Dennre bio céklalé fogyasztása
Fogyasztás előtt rázzuk fel, és már ihatjuk is. Egészségünkre!
A Dennree bio céklalé összetevői
Céklalé*, citromlé* citromsűrítményből, antioxidáns: aszkorbinsav
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Paraméterek
Tápanyagtartalom 100 ml bio céklalében | |
Energia | 158 kJ / 37 kcal |
Zsír | 0,1 g |
amiből telített zsírsav | 0,01 g |
Szénhidrát | 8 g |
amelyből cukor | 8 g |
Fehérje | 1 g |
Só | 0,1 g |