Leírás
Céklalé - frissen szedett céklából
A Grünfink céklalevet szigorúan frissen szedett céklából készítik, citromlé koncentrátummal. Vegán, nem tartalmaz se hozzáadott cukrot, se tartósítószert, zsírszegény. Rendelkezik a cékla jó hatásaival. A gondos és kíméletes feldolgozás révén a természetes összetevői nagy mértékben megőrződnek.
A céklalé kedvező hatása
A cékla gazdag tápanyagforrás így fogyasztása kifejezetten jótékony hatással van szervezetünkre, emellett kifejezetten tápláló. Sok antioxidánst tartalmaz, így védi a sejteket a szabad-gyökök károsító hatásától. Antioxidáns hatását növeli a béta-karotin, a flavonoidok, és a cékla vörös színét adó betalain. Immunerősítő hatással is rendelkezik, segíti a szervezet védekezését vírusok és baktériumok ellen. Támogatja a máj, az epe és a vese működését. Értisztító hatása segít a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében. A cékla sok vitamint tartalmaz, A, B1, B2, B6, folsavat, C vitamint, emellett számos ásványi anyagot: vasat, kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, rezet, nátriumot, káliumot, foszfort, jódot, bórt, mangánt, lítiumot. Valóságos vitamin és ásványi anyag bomba. Növeli a szervezet energiaszintjét, kitűnő vitalizáló.
A CÉKLALÉ JÓTÉKONY HATÁSAI
• Frissen szedett céklából préselt
A céklalé fogyasztása
Fogyasztás előtt jól rázzuk fel, és már ihatjuk is. Egészségünkre!
A Grünfink céklalé összetevői
Céklalé, citromlé (citromlé sűrítményből), antioxidáns: aszkorbinsav.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 ml céklalében | |
Energia | 158 kJ/37 kCal |
Zsír | 0,1 g |
ebből telített zsírok | 0,1 g |
Szénhidrát | 8,0 g |
ebből cukrok | 8,0 g |
Fehérje | 1,0 g |
Só | 0,08 g |