Leírás
Borsófehérje-granulátum 100g
Finom, vegán ételeket készíthetünk - kitűnő növényi fehérjeforrás
A borsófehérje-granulátum sárgaborsóból készül, és kitűnő választás a növényi fehérjebevitelre. A granulátum 100g-ja 55g vegán fehérjét tartalmaz, emellett magas a rosttartalma.
A borsófehérje-granulátum darált hús helyettesítésére szolgál. Kiválóan alkalmas rakott, töltött ételekhez, fasírthoz, bolognai raguhoz.
Használata egyszerű:
elkészítés előtt beáztatjuk, majd a vizet leöntjük, és kinyomkodjuk. A darált hússal megegyező módon használhatjuk (fasírozott, töltött káposzta, rakott egytálételek, főételek készíthetők belőle).
Összetevők: borsófehérje sárgaborsóból
A borsófehérje-granulátum előnyei
1. Nem tartalmaz tejet, laktózt vagy szóját.
2. A borsófehérje jó választás az állati fehérjék helyett, vele ugyanúgy lehet pl. izmot építeni, fehérjét pótolni.
3. A borsófehérjét a szervezet könnyen emészti és jól hasznosul.
4. A borsófehérje nagyjából 20%-ban tartalmaz elágazó láncú aminosavakat (BCAA-t), ezek az izomépítéshez és erőkiejtéshez nélkülözhetetlenek (név szerint: leucin, izoleucin és valin).
5. Koleszterin- és telített zsírsav mentes, így tökéletes választás az állati eredetű élelmiszerekkel szemben.
6. A borsófehérje-granulátum magas rosttartalmú. 100g granulátum 15,5g rostot tartalmaz. A rostfogyasztás jó hatással van az emésztésre.
100 gramm borsófehérje-granulátum tápértéke:
Energia KJ-ban: 1420Energia Kcal-ban: 335
Zsír: 5,0g
- amelyből telített zsírsav: 0,9g
Szénhidrát: 17g
- amelyből cukor: 3,0g
Rost: 15,5g
Fehérje: 55g
Só: 0g
Glutént feldolgozó üzemben történt a csomagolás.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST
Cikkszám: 21298
Vélemények
4 értékelés
Írja meg véleményét!
2023. 01. 19.
-
Laci
Igazolt vásárlás
Eddig nekem a legjobban bevált darálthús pótló alapanyag.
2022. 07. 27.
-
Laci
Igazolt vásárlás
Egy paradicsomos babhoz tettem hozzá. (A chili con carne otthoni változata. ) Teljesen olyan volt az íze mint amikor darált hússal csináltam. Nekem teljesen megfelelt.
2022. 02. 18.
-
Nóri
Minden az ízesítésen múlik, mert amúgy egy nagyon jó alapanyag.
2022. 01. 27.
-
Ica
Jól befűszerezve, paradicsom mártással tésztára Isteni!