Leírás
Gullón glutén- és laktózmentes maria keksz
A Gullón Maria keksz finom, gluténmentes keksz alternatíva. Tej- és laktózmentes, teljes mértékben növényi összetevőkből készült. Rostforrás.
A Gullón glutén- és laktózmentes maria keksz előnyei
Gluténmentes diétát folytatók is fogyaszthatják. Tej-és laktózmentes, kizárólag növényi összetevőkből készült. Rostforrás, így hozzájárul az emésztőrendszer normál működéséhez.
A GULLÓN GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES MARIA KEKSZ ELŐNYEI
• Gluténmentes
A Gullón glutén- és laktózmentes maria keksz fogyasztása
Fogyasztási javaslat: fogyasszuk ízlés szerint
A Gullón glutén- és laktózmentes maria keksz összetevői
Összetevők: kukoricaliszt, (magas olajsavtartalmú) napraforgó olaj 18%, cukor, kukoricakeményítő, rizsliszt, glükóz- és fruktóz szirup, rizsliszt, szójaliszt, kukorica rost, borsó rost, só, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), emulgeálószer (szójalecitin).
Cikkszám: 21669P
Paraméterek
TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT | |
Átlagos tápérték 100g Gullón glutén- és laktózmentes maria keksz termékben | |
Energia KJ-ban | 1988 |
Energia Kcal-ban | 474 |
Zsír | 19g |
- amelyből telített zsírsavak | 2g |
Szénhidrát | 68g |
- amelyből cukrok | 20g |
Rost | 4,8g |
Fehérje | 5,3g |
Só | 0,9g |