Leírás
A vajbab sokféleképpen felhasználható
Mivel a vajbab íze meglehetősen enyhe és finom, a konyhában különféle ételekhez felhasználható, bármihez használhatjuk, amihez passzol a bab: köretekhez, salátákba, levesekhez, curry ételekhez vagy akár szószokhoz.
A vajbab előnyös tulajdonságai
- Rostokban gazdag.
- Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
- Növényi fehérjét tartalmaz.
- Alacsony zsír- és energiatartalmú.
- Nem tartalmaz telített zsírokat.
- Gluténérzékenyek diétájába is beilleszthető.
- Teltségérzetet ad, mely hosszú ideig kitart.
- Csökkentheti a koleszterinszintet.
- Jótékony hatást gyakorolhat a vércukor- és inzulinszintre
Összetevők: vajbab, víz, só, antioxidáns: aszkorbinsav
Hűvös, fényvédett helyen tárolandó.
Felbontás után tartsa hűtőszekrényben, nem fémes edényben és 3 napon belül fogyassza el.
RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST Kosárba

TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA
Cikkszám: 21238
Paraméterek
Vegán | Vegán |
100g vajbab tápértéke | |
Energia | 420 kJ/100 kcal |
Zsír | 0,7g |
- amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 13g |
- amelyből cukrok | 0g |
Rost | 7,4g |
Fehérje | 6,7g |
Só | 0,43g |