Hozzávalók 8 darab mandulás és goji bogyós csokitallérhoz
100g 70% kakaótartalmú sötét csoki2 evőkanál durván aprított mandula
2 evőkanál goji bogyó
só
nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»
A mandulás és goji bogyós csokitallérok elkészítése
1. Olvasszuk meg a csokoládét – használhatunk egy fémedényt, amelynek az alja meleg / forrásban lévő vízben van. Olvasszuk csomómentesre.2. Helyezzünk egy zsírpapírt egy tálca vagy egy tányér fölé
3. Válasszuk szét az olvasztott csokoládét 8 kerek részre a sütőpapíron, és hintsük meg a tetejüket tört mandulával és goji bogyóval. Enyhén nyomjuk bele őket a csokiba. Aztán szórjunk egy csipetnyi sót még a tetejére, majd helyezzük be a hűtőbe.
4. Hagyjuk a hűtőben lehűlni, amíg a csoki újra meg nem szilárdul, legalább 20 percet.
5. Kínáljuk meg a vendégeinket! Ennyire egyszerű!
A recept forrása:
http://gormandizewithus.blogspot.hu/2012/11/almond-goji-berry-chocolate-snaps.html
Jó étvágyat!
A mandulás és goji bogyós csokoládé recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban.
TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED
MÉG TÖBB RECEPT ITT: ÉDESSÉGEK ÉS DESSZERTEK | KEKSZEK
TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA