Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Mangótrüffel recept

   
Sütés nélkül, gluténmentesen elkészíthető, vegán desszert.

bulkshop magyar vallalkozas
A képeken látható desszertet a Bulkshopban kapható mangópüréből kétféleképpen is elkészítettük. Egyik esetben kókuszosra, másik esetben zabpehely alapúra gyúrtuk. Mindkettő nagyon finom lett, a kókuszrajongók nagyon fogják szeretni a kókuszosat. A zabpehelyben sohasem lehet csalódni, olcsó, biztosra lehet vele menni, finom, a mangóízesítés különösen jól állt neki. Ez az édesség nem igényel sütést, lényegében elronthatatlan, hirtelen és azonnal is előállítható, hűtve és hűtés nélkül is finom. A receptben megadottakon túl, kreatívan bármivel továbbízesíthető, „saját arculatunkra” formálható.


A massza, amit készítünk nyugodtan belenyomkodható egy kisebb tepsi aljába, hűtés után jól szeletelhető, mutatós sütemény, így még a golyóbisok formálását és görgetését is megúszhatjuk.

Az elkészült trüffelgolyók / sütemények a mangó átütő színétől nagyon mutatósak, szépen tálalhatók.

A kókuszos mangótrüffel hozzávalói:

2/3 bögre (1 bögre = 2,5 dl) kókuszreszelék
1 nagy evőkanál kókuszliszt
1/2 bögre őrölt mandula / kesudió / mogyoró
2/3-1 bögre mangópüré + a tálaláshoz
2-3 evőkanál megolvasztott kókuszzsír
1 csipet
valamilyen őrölt, fehér cukor / cukorpótló / szirup, ha szeretnénk édesebbre
kókuszreszelék / kókusztejpor a forgatáshoz
 

Hozzávalók a zabpelyhelyalapú trüffelhez:

A kókuszreszelék és a kókuszliszt helyett használjunk 1 bögre zabpelyhet. Minden más azonos.

nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»


 

A mangótrüffelek elkészítése

A kókuszreszeléket mi egy kissé apróbbra, de nem lisztté őröltük.
Ha a zabpelyhes változatot készítjük, a zabpelyhet kissé apróbbra őrölhetjük, de semmiképpen ne lisztté.
Ha nem sziruppal édesítjük, a cukrot / cukorpótlót pici vízben, növényi tejben / mangópürében oldjuk fel, hogy a porcukor ne ropogjon a fogunk alatt fogyasztáskor.
A hozzávalókból gyúrjunk masszát, amit aztán formáljunk golyókká, de egyszerűen bele is lapíthatjuk egy tepsi aljába. Ha a masszát hígnak találjuk, tegyünk még hozzá kókuszreszeléket, kókuszlisztet, a zabos változatban zabpelyhet, ha nagyon morzsalékos lenne, tegyünk hozzá még egy kevés mangópürét.
Az elkészült golyókat forgassuk meg kókuszreszelékben vagy kókusztejporban.
Locsoljuk meg alaposan mangópürével.

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház





A mangótrüffel recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban.


TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: ÉDESSÉGEK ÉS DESSZERTEK  |  KRÉMEK  

 

bulkshop recept


                                                                                                  TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA