Leírás
Selyemtofu
A selyemtofu krémes, selymes textúrával rendelkezik. Kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz, növényi fehérjeforrás. Semleges íze révén sokoldalúan felhasználható. A japán konyhában használják levesekbe, vagy kevés szójaszósszal fogyasztják. Felhasználható különböző tejtermékek, tejszín, joghurt vagy tejföl helyettesítésére. Használják desszertekhez és különféle pékárukhoz is.
A selyemtofu előnyei
A selyemtofut finom, krémes és selymes állaga és semleges íze teszi különösen sokoldalúvá. Felhasználhatjuk levesekbe, vagy fogyaszthatjuk kevés szójaszósszal, helyettesíthetünk vele különböző tejtermékeket, vagy készíthetünk vele desszerteket és különféle pékárukat is.
A SELYEMTOFU ELŐNYEI
• Selymes, krémes állagú
A selyemtofu fogyasztása
Fogyasztási javaslat: a selyemtofut saláták, tésztafélék, csőben sült ételek hozzávalójaként vagy akár önmagában is fogyaszthatjuk.
A selyemtofu összetétele
Összetevők: víz, szójabab (14,9%), savanyúságot szabályozó: E575, keményítőszer: E509
Paraméterek
TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT | |
100g Selyemtofu tápértéke | |
Energia KJ-ban | 197 |
Energia Kcal-ban | 47 |
Zsír | 2,5g |
- amelyből telített zsírsav | 0,4g |
Szénhidrát | 0,6g |
- amelyből cukor | 0,6g |
Fehérje | 5g |
Só | 0g |