Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Bulkshop burgonyapehely 300g
960 Ft (756 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Bulkshop burgonyapehely 300g

960 Ft (756 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
TÖBBET OLCSÓBBAN!
3 db vagy több
910 Ft / db
Átlagos értékelés: (1)
Elérhetőség: Raktáron

A burgonyapehely felhasználható kenyérsütéshez, burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, alkalmazható különböző ételek sűrítéséhez vagy tészták lazításához is.

Leírás

Burgonyapehely


A burgonyapehely finom lemezes szerkezetű, enyhén sárgás színű konyhai alapanyag, melyet többféle étel elkészítéséhez használhatunk. Minőségét igen sokáig megőrzi.

A burgonyapehely felhasználható kenyérsütéshez, burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, alkalmazható különböző ételek sűrítéséhez vagy tészták lazításához is.
 

Hogyan használjuk a burgonyapelyhet A burgonyepehely egyszerű módja a burgonyapüré elkészítésének

Burgonyapüré: fél liter meleg, sós vízhez adjunk 250g burgonyapelyhet, ízlésünk szerint tehetünk hozzá növényi vajat vagy margarint, majd keverjünk még hozzá fél liter hideg növényi tejet.

Tört burgonya: langyos víz hozzáadásával azonnal tört krumplit készíthetünk, mely révén időt spórolhatunk meg.

Pogácsa, krokett, gombócok: a burgonyapehellyel kiválthatjuk a natúr főtt, áttört burgonyát ezen ételek elkészítésénél. 

Ételek sűrítése: leveseket vagy főzelékeket sűríthetünk vele. A főzés vége felé adjunk 1-2 evőkanálnyit a sűrítendő ételhez, majd pár perc további főzés mellett keverjük el. A pehely ezalatt feloldódik és megduzzad, az étel csomómentes lesz.

Ételek lazítása: Kelt házi kenyerek vagy péksütemények szerkezetének lazításához használhatjuk. 50 dkg liszthez adjunk 2-4 evőkanál burgonyapelyhet, majd készítsük el a szokásos módon.


Összetevők: szárított burgonya (99%), emulgeálószer: E471, stabilizátor: E331, konzerváló: E222, antioxidáns: E320

Dióféléket, glutént és szezámmagot nyomokban tartalmazhat.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.


100 gramm burgonyapehely tápértéke: 

Energia KJ-ban: 1435
Energia Kcal-ban: 339
Zsír: 0,6g
 - amelyből telített zsírsav: 0,3g
Szénhidrát: 77g
 - amelyből cukor: 1,4g
Fehérje: 9,6g
Só: 0,02g
 

RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST  



                                                                    TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

Cikkszám: 24039

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2022. 03. 02. -
Kóstoltam, egész jó