Leírás
Dia-Wellness gluténmentes brownie alappor 500g
Gluténmentes és vegán brownie alappor édesítőszerekkel (maltit, eritrit, szukralóz) finom cukormentes browniek készítéséhez.
A Dia-Wellness gluténmentes brownie alappor tulajdonságai
Mivel nem tartalmaz cukrot, így a vele készült browniek fogyasztása kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó browniek fogyasztása. Emellett gluténmentes és vegán.
A DIA-WELLNESS GLUTÉNMENTES BROWNIE ALAPPOR JELLEMZŐI
• Gluténmentes
A Dia-Wellness gluténmentes brownie alappor felhasználása
Felhasználási javaslat: 110 g laktózmentes margarint, 130 g vizet és 20 g kakaóport felmelegítünk kb 60 °C-ra. A felmelegített kakaós alapba belekeverünk 50 g natúr joghurtot és a 250 g brownie alapport. Torta formában 180°C-on sütjük 25 percig.
A Dia-Wellness gluténmentes brownie alappor összetétele
Összetevők: gluténmentes zabpehelyliszt, édesítőszer: maltit, eritrit, szukralóz, tojáshelyettesítő (kukoricakeményítő, burgonyafehérje, borsófehérje, lupin liszt, tápióka keményítő, maltodextrin, só, színezék, kurkuma, sűrítőanyag: xantán, szentjánoskenyérliszt, CMC, emulgeálószer: szójalecitin, stabilizálószer: kálcium-karbonát, étkezési sav: citromsav, fehérbors), térfogatnövelőszer: Na-hidrogén karbonát, sűrítőanyag: xantán, aroma, vanília magok
Cikkszám: 22461
Paraméterek
TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT | |
100g Dia-Wellness gluténmentes brownie alappor tápértéke | |
Energia KJ-ban | 1305 |
Energia Kcal-ban | 311 |
Zsír | 2,8g |
- amelyből telített zsírsav | 0,6g |
Szénhidrát | 80,9g |
- amelyből cukor | 0,5g |
- amelyből poliolok | 45g |
Rost | 7,4g |
Fehérje | 4,8g |
Só | 0,65g |