A bulgur elkészítésének alapismereteit lásd a videón.
Az árpagyöngy elkészítését lásd:
Vegetáriánusoknak, mindenevőknek ajánljuk. A gluténmentesen étkezők készítsék quinoából, rizsből, kölesből, aki szereti a hajdinát, azzal is elkészíthető.
A köles és a hajdina elkészítését lásd az alábbi videókon:
Az édes bulgur hozzávalói a képeken látott verzióhoz 2 személyre

1 teli bögre növényi tej
pici só
2-3 evőkanál növényi szirup vagy a Bulkshopban kapható bármelyik cukor, cukorpótló (eritritol, xilit, barna nádcukor, kókuszvirág cukor)
1 marék mazsola
1 kis marék goji bogyó
Gyümölcsök nyersen: idény szerint, mi kivit, mandarint, gránátalmát használtunk.
Bónuszként zöld fűszerek: mentalevél, citromfű levél (mi fagyasztottat használtunk).

nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»
Az édes bulgur elkészítése
1. A bulgurt kétszeres mennyiségű növényi tejben tegyük fel főni, dobjuk hozzá és főzzük vele együtt a megmosott mazsolát.2. Ha elfőtte a levét húzzuk félre, hagyjuk lefedve hűlni. Kavarjuk hozzá az édesítőt. A bulgur a vele főtt mazsolától édes, kóstoljuk meg és annak függvényében édesítsük tovább.
3. Míg hűl a beletenni szándékozott gyümölcsöket tisztítsuk meg, daraboljuk fel. A goji bogyót alaposan, folyó víz alatt mossuk meg.
4. A kihűlt bulgurhoz keverjük hozzá a gyümölcsöket.
Jó étvágyat!



Az édes bulgur mazsolával és idénygyümölcsökkel recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban.
TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED
MÉG TÖBB RECEPT ITT: VEGÁN FASÍRTOK | ÉTELEK
TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA