Leírás
kiváló megoldás a tejes változat kiváltására
Mostantól nem kell azon gondolkodnunk, hogy mivel lehet helyettesíteni a tejszínhabot.
Ízletes és könnyen elkészíthető növényi készítmény, amivel egészségesebb desszerteket, pohárkrémeket, habokat készíthessünk.
Vágjunk bele és fedezzük fel a kreatív vegán konyha határtalan lehetőségeit!
Glutén-, laktóz- és szójamentes, tisztán növényi alapanyagokból készült vegán habkrém. Főzéshez, sütéshez, hab készítéshez és díszítéshez.
Növényi tejszín helyettesítő habkészítmény 15%-os.
-
fogyaszthatják tejfehérje- és laktózérzékenyek, vegetáriánusok és vegánok is
-
koleszterinmentes
-
tejcukormentes
-
szójamentes
-
növényi fehérjében gazdag
Felhasználás előtt felrázandó
Összetevők: víz, teljes mértékben hidrogénezett pálamamagolaj (15%), dextróz, glükózszirup, emulgeálószer: poliszorbát 60, zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észeterei, keményítő, stabilizálószer: hidroxipropil-metil-cellulóz, karboximetil-cellulóz, só, aroma.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: | 663 kJ / 158 kcal |
Zsír: | 16 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 16 g |
Szénhidrát: | 4 g |
- amelyből cukor: | 1,9 g |
Fehérje: | 0 g |
Só: | 0,3 g |
Száraz, hűvös helyen tartandó! Felbontás után tárolja hűtőben, használja fel 3-4 napon belül.
Receptek vegán habkrémmel
Tahinifagyi kókuszkaramellelMangófagylalt és jégkrém
Kókuszfagylalt
Matcha tea fagylalt és jégkrém