Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
ICV Rizstészta cérnametélt 400g
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

ICV Rizstészta cérnametélt 400g

Tészta típusa
gluténmentes
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
TÖBBET OLCSÓBBAN!
2 db vagy több
1.130 Ft / db
Átlagos értékelés: (1)
Elérhetőség: Raktáron

rizstészta, az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga, rizslisztből és vízből készül. Felhasználási módja változatos, íze finom, és rendkívül egyszerű elkészíteni. Összetevők: rizsliszt, víz.

Leírás

A rizstészta tulajdonságai  Recept rizstésztával

A rizstészta az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. Felhasználási módja változatos, íze finom, és rendkívül egyszerű elkészíteni.
Ez a tészta rizslisztből és vízből készül. Tojásérzékenyek is fogyaszthatják, mert tojást sem tartalmaz.
Sokféle változata ismert: a vékonyabb a levesekhez, tavaszi tekercshez való, a vastagabb, spagettihez hasonló változata pedig köretnek, tésztás ételek készítéséhez kiváló.

A rizstészta elkészítése

A rizstészta elkészítése gyors és egyszerű. A tésztát forrázzuk le forró vízzel, majd fedő alatt hagyjuk állni körülbelül 10-15 percig. Attól függően, hogy milyen fajta, vékonyabb, vagy vastagabb, további főzést igényelhet, ezért minden alkalommal olvassuk el a csomagoláson a főzési útmutatót!
Azért, hogy a tészta ne legyen túl ragacsos, használhatunk szójaszószt. Ha főételként fogyasztjuk, piríthatunk hozzá wokban friss zöldségeket és percek alatt finom és laktató ételt kerülhet az asztalra.
 

ZÖLDSÉGES TÉSZTASALÁTA RIZSTÉSZTÁVAL

Tésztasaláta rizstésztával1. A rizs- vagy üvegtésztát öntsük le annyi sós forró vízzel, amennyi egy ujjnyira ellepi.
Fedjük be, tegyük félre hadd dagadozzon, puhulgasson. Amíg ezt teszi, készítsük el a ragut.
2. A ragu elkészítése
A hagymákat az olajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a felcsíkozott kelt, a padlizsánt, a kaliforniai paprikát, süssük néhány percig. Adjuk hozzá a többi hozzávaló zöldséget és fűszert. Sütögessük, kevergessük, végül keverjünk bele élesztőport és egy doboz növényi tejszínt. Forraljuk fel.
3. Az időközben megpuhult tésztát keverjük el a raguval. Tegyük a sütőbe 20 percre, hogy az ízek összeérjenek, de nem okvetlen szükséges, az étel sütés nélkül is nagyon finom lesz. Előző nap is elkészíthetjük és sütőben összemelegíthetjük.

A zöldséges tésztasaláta rizstésztával összetevői>>
 

Vegán fűszeres rizstészta - recept videó


 

Receptek rizstésztával Finom receptötletek rizstésztával

Vegán lencsefasírt lecsós rizstésztával 
Tésztasaláta rizstésztából





 

RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST  Kosárba


Cikkszám: 20077

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2022. 03. 10. -
Nálunk levesbe kerül, de készült már belőle mákos tészta is.